dissabte, 27 d’octubre del 2012

Celebrem la segona trobada dels Clubs de lectura del Maresme amb Xavier Bosch





El proper dijous 22 de novembre els lectors i lectores del Maresme tindran una nova oportunitat per participar al cicle Trobades amb escriptors a les biblioteques municipals. Si l'any passat va ser el torn de l'escriptor Ramón Solsona, enguany els Clubs de lectura de la nostra comarca es podran trobar amb l'autor i periodista Xavier Bosch, que intercanviarà opinions i punts de vista sobre les seves obres Se sabrà tot, Premi Sant Jordi 2009, i Homes d'honor.

La trobada es realitzarà a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró a les 19:00h de la tarda i comptarà amb la  participació de la nostra biblioteca. Si esteu interessats en participar-hi només caldrà que us adreceu al llarg dels propers dies a la Biblioteca P.Fidel Fita i pregunteu al taulell.

Xavier Bosch i Sancho és periodista i escriptor. En l'actualitat dirigeix el programa d'entrevistes Àgora a Tv3, tot i que també ha treballat dins els sector de la premsa i ha estat director de programes de la cadena privada Rac1 (entre altres). Entre la seva producció literària hi podem trobar la premiada Se sabrà tot, Homes d'honor i La màgia dels reis. També es autor dels relats breus Jo, el simolses i Vicis domèstics i coautor, juntament amb Lloll Bertran i Antoni Bassas, d'Estimat diari. L'any 1996 va escriure l'obra de teatre El culékulé, estrenada al Teatre Arnau de Barcelona per la Cia.Focus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada