dimecres, 26 d’abril del 2023

En marxa les obres per la futura biblioteca a Les Clarisses

Dimarts 25 d'abril pel matí la maquinària i els equipaments tècnics van accedir al convent per iniciar les tasques de preparació. El termini d'execució d'aquests treballs seran entre 18 i 24 de mesos. 


Les empreses encarregades de dur a terme els treballs són Contratas Vilor i Ecoclima Barcelona. L’Alcaldessa i regidora d’Urbanisme, Annabel Moreno, explica que els operaris avui mateix han enrunat el mur extern per facilitar l’entrada de vehicles i, seguint la planificació prevista, la primera fase d’aquests
  treballs preveu l’enderroc de la part annexa del propi convent.

Unes feines que no implicaran afectacions de mobilitat i trànsit pel veïnatge, ja que tot el material per dur a terme la rehabilitació de l’edifici es podrà deixar dins el recinte.


Una rehabilitació de l’edifici per la construcció de la Biblioteca que té un pressupost de 6 milions d’euros, dels quals Arenys de Mar ha aconseguit al voltant de 5 milions d’euros gràcies subvencions supramunicipals, fet que farà que el consistori local només hagi d’assumir el milió restant.


L’última subvenció ha sigut provinent dels Fons Next Generation amb un import de 2’7 milions d’euros. De fet, ha sigut aquesta obra  de rehabilitació de les Clarisses per la futura biblioteca el projecte més ben valorat de tot l’Estat Espanyol.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada