divendres, 22 de juliol del 2022

La consellera de Cultura visita Les Clarisses

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, va fer una visita territorial a la nostra vila per conèixer de primera mà alguns dels projectes que s'estan desenvolupant en el teixit cultural i artístic. Al mateix temps va visitar equipaments culturals i patrimonials d'Arenys de Mar.


Un d'aquests edificis visitats va ser l'antic convent de Les Clarisses, on s'ubicarà la nova Biblioteca i que esdevindrà motor i eix d'una gran transformació urbanística a la zona. Garriga va celebrar aquesta aposta municipal per posar la cultura al centre i fer-la accessible als ciutadans. Alhora, destacà que aquest nou equipament suposarà l'obertura d'espais al municipi i de connexió amb la ciutadania. "Les biblioteques són la primera porta d'accés a la cultura. Són espais de cohesió, inclusius i segurs" va afegir. 


L'obra proposarà nous espais i s'estructurarà en diversos nivells, amb aules d'estudi i lectura, espais de treball, arxiu i despatxos, i també espais oberts on generar activitat cultural. A més a més, acollirà el Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu i dedicarà un gran espai de consulta i treball als fons d'informació i d'autors locals. 


Pots veure la notícia completa de la seva visita a través del web municipal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada