divendres, 4 de març del 2022

Març, mes de la dona i de la poesia

Arriba el mes de març i com sempre, la Biblioteca es volca a participar i a col·laborar en actes per commemorar diferents efemèrides.


8 de març – Dia Internacional de les Dones

  • Dijous 10 de març, a les 18h – Hora del conte especial Dia de la Dona a càrrec de Míriam Soler, del Consell de la Dona i membre de l’AVAM
  • Divendres 11 de març, a les 18h – Taller “Feminisme i antiracisme” a càrrec de Desirée Bela-Lobedde, escriptora i activista afrofeminista i antiracista  
  • Dilluns 21 de març, a les 19h – Tertúlia literària “La Trena” de Laetitia Colombani, moderada per la Lourdes Cazorla 

21 de març – Dia Mundial de la Poesia

  • Dijous 24 de març, a les 18h – Hora del conte especial setmana de la Poesia a càrrec de Marta del Castillo 

A més a més, no et perdis els aparadors culturals que estem preparant per guarnir la Biblioteca.


Tornen els naturaliestes a la Biblioteca

T’agraden els animals? Vols conèixer més coses sobre ells? Doncs prepara’t per observar, recol·lectar, descriure i classificar tot el que us proposem per tal de convertir-te en un perfecte explorador de la natura.

Una activitat per a nenes i nens de 6 a 8 anys amb les seves famílies per treballar i descobrir conjuntament com treballen els naturalistes.


Apunta’t ja a aquest laboratori de lectura que durem a terme el dimarts 15 i el dimecres 16 de març a les 6 de la tarda a la Sala d’Actes de la Biblioteca. T’oferim dues dates diferents per dur-lo a terme, te’l perdràs? No et quedis sense plaça!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada