dilluns, 24 de maig del 2021

Presentem la Guia de Recursos 2021 de les Biblioteques del Maresme

Les Biblioteques del Maresme us presentem la Guia de Recursos del 2021, El Maresme amb la recerca, per donar a conèixer què es fa a la comarca sobre recerca i investigació. La guia recull diversos projectes de recerca que es desenvolupen a la comarca, així com els treballs d'investigació de científics, metges i altres professionals lligats a la nostra comarca i que es dediquen a la recerca avançada en hospitals i altres institucions. 

Guia de Recursos 2021 

Des d'Arenys de Mar volem destacar la feina de
Joan Bertran Llavina, enginyer tèxtil qui va decidir investigar noves teràpies per al càncer infantil. Conjuntament amb ell, el proper divendres 28 de maig de 2021, a les 7 de la tarda, realitzarem la presentació de la Guia a la Sala d'Actes de la Biblioteca, on ens explicarà amb més detall en quin punt es troba la seva investigació i quins són els reptes de futur. Si ens hi voleu acompanyar, cal que reserveu plaça posant-vos en contacte amb la Biblioteca per telèfon (93.792.32.53), per correu electrònic (b.arenysma.pff@diba.cat) o bé presencialment. 

Biomaterial per al tractament del càncer

Com cada any, la guia també està disponible en format digital a través de l'aplicació BibliosMaresme, accessible des de Google Play i l'Apple Store. A més a més, les Biblioteques del Maresme seguim amb el nostre compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per les Nacions Unides on cada recerca s'emmarca dins d'un d'aquests ODS per prendre consciència social sobre grans temes globals que tenim com a societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada