dijous, 22 d’abril del 2021

Els personatges dels contes s'han escapat! - Activitat familiar Sant Jordi 2021

Aquest Sant Jordi tothom surt al carrer amb tantes ganes que, fins i tot els personatges dels contes han volgut participar d'aquesta jornada festiva amb tots nosaltres. Però, on s'han ficat? Famílies, necessitem la vostra ajuda per trobar els protagonistes dels contes clàssics per la nostra vila els dies 23 i 24 d'abril de 2021! 

Com ho heu de fer? 

Passeu per la parada de la Biblioteca a recollir aquest mapa o bé descarregueu-lo directament al vostre dispositiu mòbil. 


Com veureu, en ell han aparegut uns llibres que ens marquen el rastre deixat pels nostres herois i tots els punts marquen botigues membres de l'UBICA. Potser serà qüestió que ens hi acostem a veure si podem trobar els diferents personatges dels contes. 

Un cop davant l'establiment, trobareu un rètol de la Biblioteca amb un codi QR. Cal que activeu el codi per escoltar una pista del personatge que cerquem a l'aparador del comerç. A través de la mateixa pàgina web que heu activat amb el codi QR, trobareu també un enllaç per indicar-nos el vostre nom i el personatge que heu trobat. 

Aquesta acció caldrà repetir-la a cada punt per tal de registrar als diferents espais quin personatge heu trobat a partir del codi QR que trobareu a cada cas. 

Voleu guanyar un xec regal de 50€ per gastar a l'UBICA? 

Si a part d'ajudar-nos a trobar tots els personatges dels contes que han sortit de les seves històries voleu entrar en el sorteig d'un xec regal de 50€ per gastar a l'UBICA, només cal que us feu una fotografia durant l'activitat i que la compartiu a Instagram mencionant a la Biblioteca (@BiblioArenysMar), a la UBICA  (@ubica.arenys) i posant l'etiqueta "#comerçarenysdemar". Només es comptarà una participació per família per entrar al sorteig i es pot participar fins al dissabte 24 d'abril a les 23:59h. 

Agafeu el mapa, el vostre telèfon mòbil i comencem la recerca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada