dissabte, 20 de març del 2021

La Biblioteca celebra el Dia Mundial de la Poesia amb tots vosaltres

Cada 21 de març amb l'arribada de la primavera es commemora també el Dia Mundial de la Poesia i, un cop més, la Biblioteca es suma a aquesta efemèride engalanant l'equipament i organitzant diverses activitats al respecte. 

21 de març - Dia Mundial de la Poesia

Us convidem a venir a passejar-vos pel jardí de la poesia de l'àrea infantil o bé a descobrir els racons poètics de les sales d'adults. Al mateix temps, des del 15 al 28 de març omplim de poesia les xarxes socials on diversos voluntaris narren poemes que ells han escollit per fer-los arribar a tothom. Uns usuaris valents que han volgut participar en aquestes jornades tot col·laborant en la difusió dels poemes narrats. Els podeu escoltar a través del nostre compte d'Instagram

Perfil d'Instagram de la Biblioteca

D'altra banda, el divendres 26 de març, a 2/4 de 7 de la tarda gaudirem de Llums i ombres. Recital de piano i paraules a partir d'experiències del confinament, a càrrec dels alumnes de la Laia Torres. Una activitat que podreu seguir en directe a través del nostre canal de YouTube (trobareu també els enllaços a l'activitat el mateix dia a través de les nostres xarxes socials).

Llums i ombres - Recital de piano i paraules

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada