Facebook Flick Google RSS

Sales


La biblioteca és un centre local d'informació, un equipament cultural format per tota una sèrie de recursos informatius i un personal qualificat, que en l'actualitat ocupa l'espai de l'edifici de Can Juncosa. Entre els serveis que us posem a l'abast cal destacar el préstec de llibres, revistes i audiovisuals, la connexió en xarxa, la connexió a Internet des dels nostres ordinadors o amb el vostre portàtil pel sistema sense fils, i els serveis d'informació i referència, extensible a tots els nostres usuaris. 


En l'actualitat vivim immersos en la societat de la informació, on tot està connectat i enllaçat amb la xarxa sense fils, i la biblioteca pública vol ser un pont entre vosaltres i les noves tecnologies. Amb nosaltres podreu descobrir i accedir a tot el que aquest nou món dóna de si, sense oblidar els recursos i els format tradicionals com les publicacions impreses i els serveis d'impressió i reprografia. L'equip de la biblioteca es troba sempre a la vostra disposició per ajudar-vos a utilitzar tots els recursos de què disposa el nostre equipament.


Per tot això, disposem d'arèes i espais diferenciats, que us ajudaran a trobar l'ambient que necessiteu en qualsevol moment. 


Àrea Infantil:Hi trobareu 2 punts de consulta d'Internet i +, 20 punts de lectura, una tarima per mirar contes pels més menuts i 1 OPAC per consultar els documents que cerqueu.

Àrea d’adults, revistes i diaris, fonoteca i videoteca - Primera planta: 

 

Hi podreu trobar llibres de literatura, novel·la, novel·la juvenil, còmics, teatre, poesia, llengua, esports, cinema, música, guies de viatges, manualitats, lectura fàcil i biografies. Hi ha 26 punts de lectura, 16 per la lectura informal, 2 per a audiovisuals de lliure escolta, 2 per a visionatge de DVD i 2 per a jugar a escacs, en total 48. Disposa de 3 punts de consulta d’Internet i + i 1 OPAC amb el moneder d’Internet i +. També es disposa de servei de reprografia.

Àrea de coneixement - Segona planta: 


La sala d’adults aplega els llibres d’obres generals, filosofia, religió, ciències socials, ciències pures, ciències aplicades, art, història i geografia; disposa de 21 punts de lectura i 1 OPAC. A més a més, aquesta planta compta amb un espai diferenciat on hi trobareu la Col·lecció local, de gran importància a la nostra localitat, on també hi trobareu ubicats 6 punts de lectura.

Sala polivalent: 


La Sala d'Actes de la Biblioteca es troba annexa al c/Bonaire 3, i té capacitat per a 125 persones. En aquest espai s'hi duu a terme les Hores del conte, conferències, tallers, tertúlies de novel·la i altres activitats relacionades amb l'equipament.

La biblioteca treballa en xarxa amb la resta de biblioteques de la província, i rep el suport de la Diputació de Barcelona mitjançant la Gerència del Servei de Biblioteques.
0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.