Facebook Flick Google RSS

Learning With books


Learning With Books, és el Club de Lectura de llengua anglesa de la nostra Biblioteca, patrocinat per l'agència de Sakkara viatges. Disposem de dos grups diferenciats "Beginners" i "Advanced", adaptats als coneixements de la llengua dels nostres participants. 

El nostre objectiu és la lectura i l'exercici de la llengua anglesa a través de novel·les originals i adaptades. Per això els dos nivells diferenciats estan conduïts pel professor Manuel Delgado, que us ajudarà a compendre i resoldre tots els dubtes que puguin sorgir al llarg de les lectures i les sessions. Les trobades són de caràcter mensual i per agilitzar la lectura i deixar temps als participants, la biblioteca posa a disposició els llibres escollits per la trobada amb antelació.

Si esteu interessats en participar a les properes sessions només cal que us adreceu al personal de la Biblitoec a i formalitzeu la vostra inscripció. Podeu veure les dates de les noves sessions a l'agenda del nostre blog, i les imatges de les sessions anteriors al nostre Flickr.

0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.