Facebook Flick Google RSS

Fons general

Al nostre equipament hi podreu trobar més de 70.000 documents oberts a consulta o préstec. La biblioteca és un centre local d'informació i referència que té com a objectiu posar a l'abast dels seus usuaris tot aquell material que pugui ser susceptible pel seu interès. Per això, els nostre documents es sotmeten a un rigorós procés de sel·lecció i adequació, així com a un procediment d'eliminació i substitució de tots aquells que hagin quedat obsolets.

El fons de la Biblioteca d'Arenys de Mar conté, a més a més, els valuosos fons Ferran de Pol, Fèlix Cucurull, Salvador Espriu, Salvador Espriu-Lola Solà i Núria Nogueras, tots ells cedits per les famílies dels autors. A més a més, disposem d'un extens volum de publicacions que forma part del programa Turisme i Informació de la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de la Diputació de Barcelona, en el que una vintena d'equipaments del territori treballen conjuntament amb les respectives oficines de turisme de la localitat. Podreu accedir a així, a desenes de guies, mapes, materials multimèdia i literatura de viatges dels cinc continents i d'arreu de Catalunya. Com a centre local d'informació, la biblioteca també interpreta un fort paper com a informadora de turisme municipal.

Si cerqueu informació relacionada amb el municipi d'Arenys de Mar, teniu a la vostra disposició una extensa Col·lecció Local. Hi podreu trobar tota mena de llibres, publicacions periòdiques històriques i actuals, opuscles, programes d'actes, calendaris, partitures musicals, programes electorals, dossiers monogràfics, materials audiovisuals i tot allò susceptible de ser utilitzat per la recerca i l'estudi relacionats amb la localitat i la seva gent.

Podeu consultar el fons general i temàtica arenyenca al catàleg automatitzat de la biblioteca, o adreçar-vos al personal que el gestiona.

0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.