Facebook Flick Google RSS

Converses a la carta


La Biblioteca engega un nou projecte! Si t'agrada parlar llengües estrangeres i no trobes ni el moment ni el grup per fer-ho, no cal que et preocupis més. A partir d'ara pots venir a les noves "Converses a la carta" que et proposem pels propers mesos. Volem trobar-nos periòdicament amb tu per conversar en alemany, francès o italià amb un grup de gent reduït, que estarà dirigit per un conductor natiu o coneixedor a fons de la llengua.

Les sessions es duent a terme a la Sala d'Actes de la Biblioteca, i tenen una periodicitat quinzenal. Des de la Biblioteca es vol agraïr la participació voluntària d'Alessandra Capasso, que duu a terme les converses en italià, Mireia Saurí, alemany, i Dominique Jiménez, francès. Tots ells ja formen part de la llarga llista de col·laboradors que cada any ajuden a fer més eficients els serveis que ofereix l’equipament municipal.

Si t'interessa participar en aquesta nova iniciativa només cal que t'adrecis a qualsevol taulell de les nostres instal·lacions i demanis una butlleta on ens podràs indicar en quin idioma t'interessa participar, quin horari t'aniria millor i les teves dades de contacte perquè ens puguem comunicar amb tu.

Si no pots venir a la biblioteca també ens pots fer arribar tota aquesta informació via Facebook, enviant-nos un missatge privat a la pàgina de la biblioteca.També podeu veure les dates de les properes sessions a l'agenda del nostre blog, o al directori d'actes del WebSite de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, i les imatges de les trobades anteriors al nostre perfil de Flickr.


0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.