dilluns, 2 de setembre del 2024

Arenys de Mar, Vila del Llibre 2024

Arenys de Mar s'integra dins la xarxa Viles del Llibre, un projecte cultural amb un bagatge de més de 15 anys per arreu del territori català i, enguany també, espanyol, que agrupa municipis que creuen en el poder dels llibres per engegar noves dinàmiques de desenvolupament i turisme per als seus territoris. 



Una Vila del Llibre recupera els espais i els reconverteix en espais dedicats al llibre; ofereix activitats basades en la literatura per a tots els públics; crea un circuit literari arreu del país fent arribar la literatura a tot el territori promovent un turisme cultural de qualitat; és també una proposta d'oci cultural integrada amb el seu entorn, que involucra la ciutadania, articulant xarxes de col·laboració entre el món cultural, social i econòmic, sempre respectant la cultura del reciclatge. 



Reserva't els dies 13, 14 i 15 de setembre de 2024 per gaudir d'aquest esdeveniment cultural a la nostra vila. Amb una programació plena d'activitats que giraran al voltant del patrimoni cultural i literari del nostre municipi, com són els seus autors locals, l'orografia del terreny marcada per la Riera o el llegat indià. 

T'esperem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada