dilluns, 19 d’agost del 2024

Esprem al màxim la Biblioteca Virtual

La Biblioteca Virtual és la biblioteca que no tanca mai. És el web de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que neix per donar resposta a les necessitats culturals, d'informació, d'aprenentatge i de lleure en un entorn virtual.

Des d'aquí tens accés a un munt de serveis i recursos virtuals, garantint una accessibilitat ininterrompuda: a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. La seva finalitat és apropar-te la informació i la cultura des de la base del treball en xarxa, la cooperació i el compromís mutu entre totes les biblioteques de la XBM. 

Al mateix temps, per als més petits, tens el portal infantil Gènius, adaptat a les necessitats dels infants, les seves famílies i als centres educatius, oferint eines, recursos, jocs, manualitats, receptes i recomanacions per a totes les edats. 

Tant en un portal com en l'altre, tens accés també als horaris i activitats de cada biblioteca de la xarxa així com al catàleg col·lectiu per veure els diferents materials als quals pots tenir accés i les biblioteques on trobar-los. 

Entra i descobreix tot un munt de propostes al teu abast! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada