dijous, 1 d’agost del 2024

A la Biblioteca també hi tens molta oferta turística

Encetem el mes d'agost, ens trobem al bell mig de l'estiu i molts de vosaltres esteu o començareu en breu les vostres vacances d'estiu. És per això que avui et volem presentar alguns dels materials i recursos que trobaràs a la Biblioteca i que poden ajudar-te a omplir els dies amb múltiples experiències i propostes per descobrir el nostre territori més proper i aquell més llunyà. 


La Biblioteca d'Arenys de Mar forma part del Programa Turisme i Informació dins la Xarxa de Biblioteques Municipals; és Punt d'Informació Turística i membres actius dins del Prestatge Virtual de Turisme que pots consultar des de la Biblioteca Virtual. 

Què pots aprofitar tu de tot això? Doncs bé, posem al teu abast un ampli fons documental relacionat amb el turisme local, nacional i estranger en diferents formats: guies de viatges, revistes especialitzades en viatges i turisme, llibres amb rutes i excursions per a totes les edats, mapes, informació sobre els horaris d'obertura dels punts d'interès locals, recursos en línia, entre d'altres. 

A més a més, dins el Prestatge Virtual de Turisme t'oferim per exemple especials temàtics al voltant d'efemèrides anuals, llocs concrets on viatjar o notícies de caire més local amb activitats per dur a terme. En tot cas, hi trobaràs un munt de propostes i documents que pots trobar a la Xarxa de Biblioteques Municipals. 

Descobreix tot això i molt més amb el teu carnet de les biblioteques. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada