dimarts, 16 de juliol del 2024

La Biblioplatja ja és aquí!

Del 16 de juliol i fins al 30 d'agost gaudirem d'una nova temporada de Biblioplatja a Arenys de Mar. I enguany arriba amb una novetat ben destacada, canviem d'ubicació: la Biblioplatja estarà ubicada a la Platja de la Picòrdia, a la zona de pícnic al costat de la Creu Roja. 


La Biblioplatja és un servei extern de la biblioteca municipal i, com a tal, portem el món del llibre i la informació a la vora del mar durant els mesos d'estiu. Des d'aquest punt podràs consultar i agafar en préstec una selecció estiuenca de llibres; també hi trobaràs la premsa del dia, revistes i informació sobre la vila. 

L'horari d'obertura és el següent: 

  • de dilluns a divendres:
    • matins de 10:00 a 13:30h 
    • tardes de 17:30 a 20:00h 

Recorda que la Biblioplatja romandrà tancada el 16 d'agost per festa local (Sant Roc) i, que en cas de pluja, les activitat es realitzaran a la Sala d'Actes de la Biblioteca (carrer Bonaire, 3). 

Consulta ja totes les activitats programades al tríptic que hem preparat per a l'ocasió. Mentrestant, et deixem amb un vídeo promocional de l'Arenys de Contes, el Festival d'Estiu de Contes per a Adults que es realitza a la Biblioplatja. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada