dijous, 18 d’abril del 2024

Sant Jordi 2024 ja és aquí!

Estem a 18 d'abril i d'aquí només cinc dies arriba una de les Diades més il·lusionants del nostre sector: Sant Jordi. És per això que volem compartir amb tu algunes de les activitats que durem a terme els pròxims dies perquè gaudim plegats d'aquesta celebració. 

"Pregària a Janus", de Carme Castellano Moreno

Divendres 19 d'abril, a les 7 de la tarda
, Carme Castellano Moreno ens presentarà la seva novel·la Pregària a Janus (editat per AdiA Edicions). A través de la Clara, la protagonista d'aquesta història, passejarem per la ciutat de Roma i descobrirem la figura de Janus, un Déu romà amb dues cares: 
una que mira el passat i l'altra que veu el futur. Si vols saber com s'ha preparat i desenvolupat l'obra, vine a la presentació d'aquest llibre on l'autora ens explicarà tots els ets i uts conjuntament amb Isabel Artero, qui presentarà l'acte. No et perdis les músiques que apareixen a la novel·la a través de la llista de reproducció que s'ha creat per a l'ocasió. 

Dissabte 20, a les 11 del matí, Elsa Pons serà l'encarregada de dur a terme la visita guiada per la Biblioteca que oferim de forma mensual. Una activitat pensada per descobrir la història del nostre equipament, així com tots els serveis i recursos que posem al teu abast. Si vols participar-hi, només cal que reservis la teva plaça a la Biblioteca. 

Dimarts 23 és un dia de festa; un dia per sortir al carrer i gaudir de la gent, dels llibres, la lectura i les roses que ompliran la nostra vila. Des de la 10 del matí i fins a les 8 del vespre, trobaràs davant de la placeta de l'Església, la parada de la Biblioteca participant en aquesta festa. Com sempre hi trobaràs diferents materials informatius, revistes d'obsequi, punts de llibre, recomanacions literàries i passatemps per als més petits. A les 7 de la tarda et citem davant la Biblioteca, per commemorar plegats l'Any Papasseit a través de l'activitat Llegim Papasseit: lectures en veu alta. Gràcies a la col·laboració de voluntaris, alumnes de l'Institut Els Tres Turons i dels membres del taller d'escriptura Escrivim, coordinats per la Gemma Tomàs, escoltarem des del balcó de la Biblioteca diverses obres de Joan Salvat-Papasseit. Si tu també hi vols intervenir llegint algun fragment, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem! 


Per acabar,
dijous 25, a les 6 de la tarda, realitzarem l'Hora del conte especial Sant Jordi amb la Mireia Peña, qui ens narrarà Els Antecedents familiars de Sant Jordi a la Sala d'Actes de la Biblioteca. Com sempre, es tracta d'una activitat pensada per a infants a partir de 4 anys amb les seves famílies.

Consulta l'especial Sant Jordi del web municipal per no perdre't cap acte aquests dies! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada