divendres, 25 de setembre del 2020

La Biblioteca entra en fase de represa

A partir del dilluns 28 de setembre de 2020, la Biblioteca amplia els seus horaris i serveis per adaptar-se a la situació actual, complint com sempre amb totes les mesures de prevenció sanitàries i garantint la seguretat tant dels nostres usuaris i com del personal bibliotecari. 

És per això que durant aquest període adaptarem els horaris d'obertura al públic de la següent manera: 

    • Tardes de dilluns a divendres, de 16 a 20h 
    • Matins de dijous a dissabte, de 10 a 13h 

D'altra banda, la voluntat és anar obrint de nou les portes del nostre equipament cap a una certa normalitat i per aquest motiu ja no funcionarem via cita prèvia d'accés i de petició dels materials. Des del dia 28 es podrà accedir lliurement a les diferents àrees de la Biblioteca amb control d'aforament i un temps d'estada màxima en el seu interior. Alhora, es reestableix amb l'ús dels ordinadors i del servei WiFi. 


Seguint la normativa actual, per accedir a l'equipament cal fer-ho amb
mascareta, posar-se el gel hidroalcohòlic a les mans que trobareu a l'entrada i respectar en tot moment la distància de seguretat d'1,5m amb la resta de persones que es trobin dins la Biblioteca. En el cas dels menors de 8 anys, aquests han de venir acompanyats per 1 adult.


Aquest mes d'octubre també donarem el tret de sortida a algunes de les activitats que portem a terme des de la Biblioteca, com ara, les hores del conte i les presentacions de llibres i, paulatinament, anirem ampliant la oferta amb la resta d'actes que realitzem: les tertúlies literàries de novel·la, de teatre i per a joves, les converses a la carta, els laboratoris de lectura, concerts, entre d'altres. En aquest cas caldrà tenir en compte que s'ha limitat l'aforament de la Sala d'Actes i que, per aquest motiu, a la majoria d'aquests actes, caldrà realitzar una inscripció prèvia. 

Estigueu atents a les nostres xarxes socials i a les cartelleres municipals per estar al dia de tot i, davant qualsevol dubte o qüestió al respecte del nostre funcionament, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres presencialment, per telèfon (937923253), correu electrònic (b.arenysma.pff@diba.cat) o bé a través de les nostres xarxes socials. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada