dilluns, 1 de juny del 2020

Per anar a la Biblioteca, demana cita prèvia!

De forma esglaonada, les biblioteques tornem a obrir les nostres portes seguint uns protocols d'obertura establerts i garantint totes les mesures sanitàries i higièniques per la vostra i la nostra seguretat. 

Una d'aquestes mesures és la necessitat d'accedir a les biblioteques concertant una cita prèvia per tal de minimitzar el contacte entre usuaris i permetre un retorn progressiu dels materials.


Com es demana la cita prèvia? 

Hi ha tres maneres de programar la cita prèvia: 
  • A través d'un formulari web
  • Telefònicament al 93 792 32 53
  • Enviant un correu electrònic a la Biblioteca a l'adreça: b.arenysma.pff@diba.cat 

Mitjançant aquest procediment podreu sol·licitar quins materials voleu agafar en préstec, us els tindrem preparats a l'entrada i tindreu reservada una franja horària per passar a recollir aquests documents. 
És molt important disposar d'una cita prèvia concertada per tal d'agilitzar el servei; d'aquesta manera intentarem evitar que us hàgiu d'esperar a l'exterior de l'edifici. 

La Biblioteca P. Fidel Fita encara no està oberta al públic; continuem treballant perquè això pugui ser possible el més aviat possible. Mentrestant, pots consultar quina és la biblioteca que tens oberta més a prop de casa i contactar amb ells per gaudir del seu servei. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada