dilluns, 15 de juny del 2020

Fem una Biblioteca encara més accessible

Recentment vam poder gaudir d'una subvenció concedida pel Departament de Cultura de la Generalitat, la qual estava destinada a la renovació del mobiliari, la senyalística dels espais i el maquinari. 

Temps enrera ja havíeu pogut veure que disposem d'un nou planell per l'horari a l'exterior, un directori actualitzat a l'entrada i a les diferents plantes, rotulacions noves dels espais i vinils decoratius i informatius a les sales. 
Vinils informatius temàtics
Aquest temps en què la Biblioteca ha estat tancada al públic, hem pogut aprofitar per instal·lar també materials identificatius dels espais en sistema Braïlle a cada planta. Uns planells localitzats al lateral de l'ascensor que informaran de tot el que es trobaran a cada àrea. 


Directori en sistema Braïlle a cada planta

A més a més, hem incorporat la tecnologia Beepcons a la Biblioteca. Els Beepcons són uns dispositius que, a través d'una aplicació mòbil, permeten localitzar objectes propers per tal de permetre a les persones invidents una millor orientació de l'espai. En el nostre cas, el dispositiu repeteix el directori de cada pis. 
Beepcons sortint de l'ascensor - Dispositiu blanc a la part superior
La nostra voluntat és esdevenir una Biblioteca plenament inclusiva i adaptant-nos en tot el possible a les directrius marcades pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada