dilluns, 18 de maig del 2020

Com serà la reobertura de les biblioteques?

Sembla que ben aviat podrem veure'ns de nou a les biblioteques i és per això que des d'aquí et volem explicar algunes mesures perquè tot sigui més còmode per a tothom. 

Quan la teva biblioteca vagi a obrir rebràs un avís si tens activat el sistema d'avisos al teu correu electrònic. En una primera fase només podràs agafar en préstec documents i retornar els que puguis tenir ara a casa. Com que no podràs consultar el fons de la biblioteca, et recomanem que demanis prèviament per correu electrònic o bé per telèfon, els materials que vulguis agafar, així els tindrem preparats quan vinguis. No podràs utilitzar la biblioteca per a la consulta ni per a l'estudi. 

Per facilitar tots els tràmits, hem allargat de nou els terminis referents als materials en préstec i per a la recollida de reserves pendents: 

  • ampliem el període dels préstecs vigents fins al 31 de juliol 2020 
  • les reserves pendents es podran recollir fins al 23 de juliol 2020 

Garantir la seguretat de tots és primordial; per això et preguem que vinguis a la biblioteca amb mascareta i extremant al màxim les mesures sanitàries del moment. Pots veure quina és la previsió del que es podrà fer a casa fase a través de la Biblioteca Virtual

Des de la Biblioteca us continuarem informant a mida que es vagi actualitzant aquesta informació a través de les nostres xarxes socials. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada