dilluns, 4 de maig del 2020

Activitats virtuals a la Biblioteca!

Aquesta setmana us volem parlar de tres projectes on la Biblioteca s'hi ha adherit  recentment. 


D'una banda tenim una edició especial del concurs Llegir té Premi. Normalment aquesta iniciativa es duu a terme durant el període de vacances d'estiu però donades les circumstàncies excepcionals que estem vivint, s'ha avançat per tal d'impulsar la lectura digital a la xarxa per a joves de 8 a 16 anys a través dels títols que es troben a les plataformes eBiblioCat i Legiland. Una proposta de lectura que pot ser de forma individualitzada o grupal, amb una oferta de més de 650 títols en català, castellà, anglès i materials de lectura fàcil. 

Les inscripcions es poden dur a terme fins al 21 de juny. Podeu consultar tota la informació relacionada amb aquest programa a través del web llegirtepremi.cat


D'altra banda, també des del Servei de Biblioteques, s'ha posat en funcionament diversos clubs virtuals de lectura, entre ells, un dedicat al teatre. Els textos teatrals són una font d'idees i de pensament. El teatre s'escriu per ser representat, però alhora és literatura. En aquest cas es vol treballar al voltant de les següents obres: 

  • Només una vegada, de Marta Butxaca 
  • Les veus interiors, d'Eduardo De Filippo

L'activitat està adreçada a tothom que estigui interessat a gaudir i entendre amb major profunditat l'experiència teatral gràcies a la lectura reposada del text però no us adormiu que les places són limitades


Per acabar us volem informar també que a la Biblioteca hem decidit programar 3 sessions de l'Hora del conte que es duran a terme en directe a través del nostre perfil d'Instagram. Així, els pròxims dies podrem gaudir amb: 

  • Un ullet, dos ullets, tres ullets, amb la Carme Vera (7 de maig) 
  • Sopa de pedres, amb l'Albert Estengre (21 de maig) 
  • La Lupita i la iaia Sunsión ens expliquen contes, amb en Juanito (4 de juny) 

Com sempre, durem a terme aquesta activitat els dijous que us hem comentat, a les 6 de la tarda


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada