dimecres, 1 d’abril del 2020

Dona't d'alta al butlletí mensual informatiu de la Biblioteca

Cada mes la Biblioteca envia als usuaris que així ho desitgin, un petit butlletí amb informació diversa sobre el nostre equipament. Per donar-te d'alta només cal que entris a l'accés del teu espai personal del catàleg Aladí de les biblioteques i, un cop dins, pots gestionar quins butlletins vols rebre entre les diferents opcions que t'ofereix la Xarxa de Biblioteques Municipals. 


Si aquest mes d'abril encara no estaves donat d'alta a aquest servei, no pateixis, aquí et passem la informació que hem enviat. 


Des del passat dijous 12 de març de 2020, la Biblioteca d’Arenys de Mar està tancada al public a causa del COVID-19 (Coronavirus) i és per això que us volem recordar que:
  • hem allargat el préstec dels materials fins al 21 d’abril 2020
  • us guardem les reserves pendents de recollir fins que tornem a obrir
  • la bústia de retorn 24h està tancada mentre ho estigui la Biblioteca
  • totes les activitats que organitzava la Biblioteca durant aquest mes d’abril han estat anul·lades
Us mantindrem informats de tot el que succeeixi i dels passos a seguir en cada cas. Mentrestant, si teniu cap dubte al respecte, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic o bé a través de les nostres xarxes socials: FacebookTwitterInstagram i Blog.


D'altra banda, hem informat sobre la possibilitat actual d'accedir als serveis virtuals de les Biblioteques tot i no disposar del carnet de Biblioteca. Per fer-ho, només cal que et donis d'alta com a usuari temporal

També recordem l'ús i funcionalitats del portal Gènius, la Biblioteca Virtual dels més petits, amb recomanacions literàries, activitats, recursos, manualitats, jocs i moltes més propostes. 

Finalment, us hem posat al dia dels nous recursos que han fet els grups de treball en els quals la Biblioteca hi forma part com són el Prestatge Virtual de Turisme i el de Cultura Popular. En el primer cas hem preparat uns selecció de visites i tours virtuals per fer turisme des de casa i, en el segon cas, proposem un viatge a les Festes Majors locals de diverses poblacions catalanes remenant els fons locals de les Biblioteques. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada