divendres, 6 de març del 2020

ARRIBA EL MES DE MARÇ AMB NOUS FONS! 

Mensualment la Biblioteca renova part dels seus fons documentals amb noves adquisicions. Aquest mes hem rebut una gran quantitat de materials de tots els àmbits els quals us volem mostrar a continuació. 

Començarem per les novel·les, un dels fons més prestats i esperats. Ja podeu trobar a l'expositor de novel·les del primer pis obres com Embassament 13, de Jon McGregor, Erase una vez la taberna Swan, de Diane Setterfield, Un asunto demasiado familiar, de Rosa Ribas, Gina, de Maria Climent, Gent normal, de Sally Rooney, Un combat, de Patrick Süskind o Tornhill, de Pam Smy.

Tot seguit us volem parlar de les novetats infantils, un fons on en gaudeixen petits i grans, ja sigui de forma autònoma o acompanyats. Ens han arribat moltes continuacions de sagues que ja disposem a la Biblioteca com un dels últims llibres d'Agus i els Monstres, Els carters de l'espai, de Jaume Copons, A cals veïns, d'Hélène Lasserre, dos volums de l'Os desastrós, de Daniel Napp, les aventures d'ossa i conill a A la vora del riu no hi facis el niu, de Julian Gough o Les vides secretes dels unicorns, de Temisa Seraphini. 

També han arribat aquells materials que serveixen per explaiar-vos, per agafar la motxilla o la maleta i sortir a descobrir món. Aquí hi destaquen les guies actualitzades de Suècia, París, Londres, Bèlgica i Luxemburg, però també els llibres de rutes i passejades del nostre entorn com Lagos del Parque Natural del Alt Pirineu, d' Yvette Delgado, Gorgs de Catalunya, d'Ivan Belarre, Rutes per tastar els productes del país, de César Barba o la Guia sentimental de Barcelona, de Roger de Gràcia. 

Finalment, però no menys importants, volem destacar alguns llibres de coneixements que hem demanat especialment per a vosaltres, per tal que pogueu estar al dia de tots els àmbits i perquè us cuideu com cal amb obres com Calendari de festes del mar, de Manel Carrera, Des del banc dels acusats, de Raul Romeva, Crear con palés, de Nikkita Palmer, El poder de las hormonas, de Randi Hutter Epstein, Gramática visual del inglés, de Brian Melican o el llibre Lactancia materna, de Martha Sears. 

Aquestes són només algunes de les propostes que ens han entrat i que hem volgut destacar-vos. Si voleu veure amb tot de detall les novetats al complert que ens han arribat, veniu a la Biblioteca a comrpovar-ho in situ o bé podeu consultar-ho a través de la Biblioteca Virtual, a l'apartat "Expositor de novetats" seleccionant la nostra Biblioteca. Afanyeu-vos que volen!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada