dimarts, 16 de juliol del 2019

Arrenca la Biblioplatja


Aquest dimarts arrenca el servei de la Biblioplatja. Durant l'estiu, del 16 de juliol fins al 30 d'agost podreu gaudir dels serveis i activitats que s'han organitzat ben a prop del mar, la Gemma Tomàs us atendrà en tot el que necessiteu.

Com a servei bibliotecari municipal portem el món del llibre i la informació allà on estem. Des d'aquest punt es pot consultar i agafar en préstec una selecció estiuenca de llibres. Qui prefereixi la premsa i les revistes cada dia les hi trobarà. I qui vulgui informació sobre la vila obtindrà les respostes precises.

Com a novetats tenim un taller de còctels el dia 30 a càrrec d'Arnau Baragé de La Copa Negra. El Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM) ens porta la xerrada "Rescat d'un dofí a la platja". També gaudirem del 16è Festival de Contes per Adults i del taller d'estels en record a Quico Bertran. Com veieu us hem organitzat un munt d'activitats per gaudir les tardes d'estiu.

Podeu ampliar la informació consultant el tríptic amb tota la informació en aquest enllaç: Biblioplatja2019 o al web de l'Ajuntament

Recordeu que per a les activitats amb places limitades (golondrina, passejades, etc.) cal inscriure-s'hi amb antelació a la Biblioteca o a la mateixa Biblioplatja. En cas de pluja, les hores del conte i els tallers es faran a la Biblioteca.

L'horari de la biblioplatja és de dilluns a divendres:

         Matins: 10:00 - 13:30
         Tardes: 17:30 a 20:00

Aquest estiu la biblioteca segueix al vostre costat a la vora del mar

Molt bon estiu a tots!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada