dijous, 20 de juny del 2019

EGIPTE AMB LA BIBLIOTECA D’ARENYS




Benvolguts companys de viatge,

Aquestes quatre paraules són per transmetre les meves sensacions de la recent experiència per Egipte.
Tota l’organització va ser molt acurada, cosa em va fer sentir segur, tranquil i molt a gust al costat de tots els companys. Els guies van ser extraordinaris  i els hotels, restaurants i sobretot el vaixell, dignes de recomanar.


No ha sigut la primera vegada que hem viatjat a aquest país. La primera va ser molt especial, doncs vam anar amb tota la família i aconsellats per en Pep Quintana. També vam fer l’extensió a la península del Sinaí, per tal de veure la sortida de sol des del punt més alt. (Meravellós)


Aquesta vegada ha servit per recordar totes les meravelles monumentals, la cultura, els costums i a la vegada, per veure llocs que no vàrem visitar en el primer viatge, com Alexandria o el poble Nubi.



Realment la Biblioteca d’Alexandria és un edifici meravellós de nova construcció i, als que ens agrada una mica l’arquitectura, hi trobes detalls de molt alt nivell. El poble Nubi també és digne de mencionar, doncs realment et fas càrrec de la forma de viure que tenen aquesta gent: tranquils, pacífics i una mica pesats per tal de poder vendre.

Per acabar, vull fer el comentari de la tertúlia literària feta a la Biblioteca. He de dir que no va ser del meu bon grat, doncs en lloc de ser una tertúlia dirigida als viatgers d’Arenys i públic en general, va ser una exposició literària del Sr. Hamdi Zaki (crec que no em confonc); no va ser capaç de contestar gairebé cap pregunta dels tertulians i algun cop podríem dir que va ser una mica desagradable.

Bé, res més. Tot el viatge va ser meravellós i amb ganes de fer el proper. Proposo ROMANIA.

Gràcies a tots els Arenyencs per acollir-nos.

Una abraçada a tots,

Anton Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada