divendres, 17 de maig del 2019

Preparant el Viatge Literari amb l’Irene Cordón





Aquest dimecres, dins les activitats emmarcades en la preparació del nostre Viatge Literari a l'Egipte vam gaudir de la conferència Per què els déus van triar el Nil a càrrec de la Dra. en Arqueologia i Història Antiga Irene Cordón. L'Irene Cordón, que no només és una especialista en l'Antic Egipte, sinó que a més és una apassionada del lloc i l’època, ens va endinsar als 67 assistents en el món dels faraons, els deserts i el Nil. Un cop acabada la xerrada va respondre tots els nostres dubtes amb l'energia i passió que la caracteritza.

Dedica el seu temps a fer tasca divulgadora escrivint a revistes com National Geographic i Sapiens. També la podeu escoltar a la ràdio, RAC1, i llegir a La Vanguardia. Pels més encuriosits dir-vos que ha escrit el llibre El Antiguo Egipto y las civilizaciones mesopotámicas. Los primeros imperios de la historia

Va ser una jornada que ens va permetre conèixer més de prop la nostra destinació i compartir la seva passió. Seguirem llegint sobre l’Egipte abans d’anar-hi!

Una jornada tan interessant com literària.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada