dimarts, 29 de gener del 2019

Viatge Literari de la Biblioteca 2019





Aquest any és el 12è viatge literari que organitza la Biblioteca amb gestió tècnica de l’agència Sakkara Viatges. Del 5 al 15 de juny anirem a Egipte on més de 70 persones participaran en aquest projecte tan consolidat.

Des de la Comissió que prepara el viatge s’ha decidit fer tres activitats prèvies al viatge. Així doncs el passat divendres 18 de gener es va fer una xerrada titulada Egipte avui, a càrrec de Mohamed el Hassanein, director de Galaxia Tours i President de l’Associació de Turisme Cultural d’Egipte; 75 persones ens vàrem trobar per escoltar-lo, en la que va ser una xerrada molt interessant, ja que ens va fer un resum de la situació política i social d’aquest país des del segle XIX fins als nostres dies.

La següent activitat serà una visita guiada al Museu Egipci de Barcelona, el diumenge 24 de març. Totes les persones que hi estigueu interessades us heu de venir a inscriure a la Biblioteca.

La tercera activitat es farà al mes de maig a través d’una tertúlia literària. Aquesta xerrada servirà per conèixer més l’autor del llibre que es treballarà amb la tertúlia del llibre El Carreró dels miracles, de Naguib Mahfuz (1911-2006). Un cop acabem, es donarà la informació pràctica sobre el viatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada