dilluns, 23 de juliol del 2018

Show Cooking Producte d’Arenys a la Biblioplatja!

Divendres passat vam poder gaudir d’una nova sessió de Show Cooking relacionada amb el Producte d’Arenys. En aquesta ocasió l’activitat va anar a càrrec de Paulo Tella i el xef del Btakora Phil Hooper. Entre ells i un ajudant ens van preparar in situ dos plats i unes postres que ens faran ser uns grans amfitrions dels sopars d’estiu.

Com a primer plat ens van presentar una tostada mexicana on no hi faltaven els productes de km0 de les hortes arenyenques. De segon ens van delectar amb calamar d’Arenys a la brasa amb un ragout de bolets. I per acabar, van arribar les postres amb unes exquisides maduixes d’Arenys amb escuma de nata i pebre negre macerades amb Calisay.


Una seixantena de persones es van poder aprofitar de les explicacions i trucs dels diferents cuiners que van dirigir l’acte amb gran destresa.

Des d’aquí volem agrair a tots els participants que heu fet possible que aquesta nova demostració de cuina que hem realitzat a la Biblioplatja hagi estat un èxit, així com a les Regidories de Cultura i de Promoció Econòmica que han ajudat en la seva gestió. 


Us deixem amb les receptes dels diferents plats que ens van presentar:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada