dilluns, 16 de juliol del 2018

LA BIBLIOPLATJA ARRIBA PUNTUALMENT A LA SEVA CITA A ARENYS DE MAR! 

Del 17 de juliol al 31 d'agost de 2018, Arenys de Mar comptarà un any més amb la Biblioplatja a la Plaça de les Palmeres amb una oferta cultural i d'oci per a totes les edats. Durant aquests dies ens podreu trobar a la vora del mar, oferint els serveis habituals de préstec i consulta de llibres, revistes i la premsa diària.



Com a novetat aquest any farem dues sessions de Ioga a la platja: una per treballar amb els infants el 24 de juliol i una altra dedicada als adults el 7 d'agost, amb personal del centre Yogayo. D'altra banda, des del Kids&Us també ens presenten un taller per a infants de 3 a 10 anys: el Little Chef que farem el 28 d'agost. Agafeu l'agenda, aviseu-nos a la Biblioteca o a la Biblioplatja i us farem les inscripcions corresponents.

També podreu participar a la XV edició del Festival de Narració Oral - Arenys de Contes, que enguany ens ofereix 6 sessions de contes per a adults i que inclouen ja les famoses Passejades amb Golondrina. O si ho preferiu, estigueu alerta perquè a la primera setmana tenim un Show Cooking dedicat al Producte d'Arenys amb en Paulo Tella, del Btakora. 

Si ho preferiu, tenim dos diumenges amb concerts per gaudir al costat del mar. Un anirà a càrrec d'en Pep Bergadà i les seves Cançons de taverna el diumenge 29 de juliol. I l'altre, la Dolo Beltrán i en Jordi Busquets, ens presentaran alguns temes del seu disc Copilotos en un format més íntim el diumenge 19 d'agost.

El nostre entorn és molt important i és per això que també hem programat diverses Passejades mediambientals amb la Carme Buxalleu i l'Enric Badosa, biòlegs tots dos. Escoltarem als membres del CRAM per descobrir Com es rescata una tortuga i els de Q-Star amb la xerrada Què s'amaga sota l'aigua de la platja d'Arenys? En Ramon Verdaguer posarà el to a l'itinerari literari dedicat al Cementiri de Sinera la tarda del 31 d'agost.

I per als més petits, puntualment cada dijous podrem gaudir de l'Hora del conte i taller per a infants a 2/4 de 7 de la tarda, així com el Taller i volada d'estels en record a Quico Bertran el divendres 24 d'agost.

Per a més informació, no dubteu en consultar les nostres xarxes socials o bé el tríptic de la Biblioplatja editat en paper cada any. Us hi esperem!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada