dilluns, 11 de juny del 2018

No perdis el tren! Concurs de microrelats

Un any més, les Biblioteques membres del projecte Punts d'Informació Turística de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona organitzem un concurs amb la col·laboració de Renfe, oferint l'oportunitat de guanyar un passi Interrail de 2a classe per a dues persones.

La dinàmica del concurs és ben senzilla: qualsevol persona major d'edat ha d'entrar al web www.noperdiseltren.cat, del 28 de maig al 30 de juny; allà hi trobarà tres imatges de diferents indrets de la província de Barcelona i, fent referència com a mínim a una de les imatges, es construirà un microrelat.


Els microrelats poden ser en català o bé en castellà. Això si, han de ser originals i inèdits, amb una extensió màxima de 280 caràcters. Es pot participar tantes vegades amb tants microrelats com es vulgui, però només es podrà optar a un sol premi. Els microrelats han de continuar la frase: "Quan va arrencar el tren ja no hi havia marxa enrere".

Els premis són 3 passis Interrail de 2a classe per a dues persones, els quals, s'assignaran segons les categories següents:

  • Categoria A) Microrelat més ben escrit: 1 Interrail Global Pass continu de 22 dies 
  • Categoria B) Microrelat més original: 1 Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 1 mes 
  • Categoria C) Microrelat més votat: 1 Intrrail Global Pass Flexi de 5 dies en 15
El jurat estarà format per professionals de les Biblioteques Punts d'Informació turística i es posarà en contacte amb els guanyadors posteriorment un cop finalitzat el concurs. 

Consulta les bases del concurs completes a: http://www.noperdiseltren.cat/index.php/bases/

Per a més informació, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres. Molta sort i a participar! 

1 comentari:

  1. FABRICANTES DE ARTICULOS DE REGALO PERSONALIZADOS CON TU FOTO
    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..) Disculpe molestias.
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
    www.articuloscofrades.blogspot.com

    ResponElimina