dimarts, 23 de gener del 2018

La guanyadora del sorteig “No perdis el tren 2017 - Interrail”, ens explica la seva experiència



El passat dimarts 27 de juny es va realitzar el sorteig de cinc bitllets d’Interrail, del concurs que es promocionà a través de les Biblioteques que formen part dels Punts d’Informació Turística (PIT), amb la col·laboració de Renfe.

D’entre tots els guanyadors, l’arenyenca Elisabet Cassà, va ser una de les guanyadores, a la qual es va obsequiar amb dos bitllets d’Interrail de 2a classe. Per participar només calia ser major d’edat, agafar una guia o revista de viatges en préstec i omplir una de les seixanta-cinc butlletes que oferia cadascuna de les biblioteques participants.

A continuació, un cop l’Elisabet ha realitzat el seu viatge, ens en explica la seva experiència:

“Durant les vacances del Nadal 2017 hem aprofitat per gaudir del viatge amb Interrail que ens va tocar en el sorteig que Renfe i les biblioteques de turisme de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, organitzen anualment, cap al mes de maig. Participar és senzill, es tracta d'agafar en préstec una guia de viatge i omplir una butlleta que es diposita a la biblioteca corresponent, en el meu cas la d'Arenys de Mar. Des dels inicis del concurs que participo any rere any, sempre amb una barreja d'esperança i desconfiança (si a mi no em toca mai res...). Doncs enguany he estat premiada! Ja no podré afirmar més el tòpic.

El passi consistia en 10 viatges durant un mes, però només disposàvem de 12 dies que vam ben aprofitar visitant les precioses ciutats de Venècia, Ljubljana i Bratislava a l'anada, i de tornada Viena, Zuric i Lucerna. Una bonica ruta que discorre per cinc països: Itàlia, Eslovènia, Eslovàquia, Àustria i Suïssa. Portàvem llibres, música, cartes i sudokus per alleugerir els llargs trajectes dalt del tren, però la veritat és que gaudint del paisatge, en molts trams nevat, ja ens tenia distrets.

Una experiència molt recomanable que estem molt contents d'haver pogut viure.”

Elisabet Cassà


A continuació us deixem amb un recull de fotografies que ens han fet arribar l'Elisabet.

Des de la Biblioteca ens alegrem que el viatge hagi anat tant bé, i us animem a participar en les properes edicions. Estigueu ben atents!




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada