dilluns, 5 de juny del 2017

El 60è aniversari de la Biblioteca



Aquest cap de setmana, la Biblioteca va celebrar el seu 60è aniversari amb diferents actes durant els dies 1, 2 i 3 de juny.

Els actes van començar el passat dijous, amb la cloenda de l’Hora del Conte, amb una Sala d’Actes plena de goma a gom, on es respirava un ambient molt especial amb l’actuació de la companyia Teatre Aula, amb el seu conte: “El viatge d’en James” i l’aparició sorpresa d’en Bit.

El divendres, va ser el moment d’inaugurar l’exposició: “La Biblioteca amb tu. 60 anys”. Una exposició, situada a la Sala d'Exposicions del C.C. Calisay, que commemora els 60 anys d'història de la nostra Biblioteca, de la qual es realitzarà una visita guiada el 17 de juny a les 7 de la tarda, on s’explicarà amb més detall tot el contingut, i es podrà visitar lliurament fins el 25 de juny. A més de la inauguració, es van anunciar els guanyadors del concursos d’Instagram i de Punts de Llibre, que es van realitzar en motiu del 60è aniversari.

El dissabte, dia oficial de l’aniversari, la Biblioteca es despertava plena d’actors i músics esperant els assistents del Microteatre de la Biblioteca. Un acte molt especial i molt treballat pels companys del Taller de Teatre de l’Espai Jove i del Seràfics, conjuntament amb alumnes de l’Escola de Música d’Arenys de Mar (EMA). Les funcions, van aplegar més de 180 persones al llarg del dia, les quals van poder gaudir d’unes escenes teatralitzades i musicades de situacions quotidianes de la Biblioteca.

A la tarda, era el torn de les Lectures en Veu Alta de Textos de la Mostra literària d’Arenys de Mar. On van participar la Maira Planells, la Gemma Abad i en Roger Pou com a lectors, acompanyats d’alumnes de l‘EMA, musicant aquest acte que va aplegar vora un seixantena de persones. Al vespre, moment del final de festa, la plaça de l’església  esclatava amb els espectacles de Ziga Zaga Espectacles i els concerts en directe dels combos de l’EMA, tot amenitzat pel gran mestre de cerimònia, Xavi Abad. 

Un aniversari ple d’activitats, amb el que esperem que tothom hi hagi gaudit com tot l’equip de la Biblioteca. Per molts anys més de Biblioteca amb vosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada