dimecres, 25 de maig del 2016

Els lectors de les escoles Maragall i Sinera coneixen l'escriptora Laia Longan



Els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Maragall i Sinera ens han fet una visita aquesta setmana per parlar amb l’escriptora Laia Longan, l'autora del llibre d'aventures fantàstiques Jo que vaig dormir amb lleons, publicat per Animallibres.

Durant la trobada, que  ha estat organitzada gràcies a la col·laboració entre l’editorial i la Biblioteca d’Arenys, l’autora ha contestat les preguntes que els nens havien preparat després de la lectura del llibre. Els lectors s'han mostrat molt interessats en saber com Laia Longan va crear els protagonistes del llibre, en Tom i la Lana, i també en saber com s'organitza i es desenvolupa la feina d'escriptor. Al final de la trobada, Longan ha rebut un obsequi dels alumnes de l’escola Sinera: un àlbum on els nens han dibuixat el personatge o l’escena que més els ha agradat del llibre.

Aquesta no és la primera vegada que l’autora participa en una trobada literària amb els alumnes d’Arenys de Mar. El maig de 2013 ja va visitar l’equipament per parlar sobre el llibre Otto, el nen que va arribar amb la neu. Laia Longan (Barcelona 1979), es va llicenciar en Comunicació Audiovisual i ha treballat com a llibretera. Ha publicat els llibres Otto, el nen que va arribar amb la neu (2008), amb il·lustracions de Jordi Vila Delclòs, En Lluc i en Fred DeSucre a l'illa invisible (2010), i Jo que vaig dormir amb lleons, premi Josep Galan 2015, tots ells amb l’editorial Animallibres.

Aquí podeu veure les fotos de grup amb l'autora!

Maragall, 5è i 6è: 





 Escola Sinera:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada