divendres, 1 d’abril del 2016

Pròxima parada: Estocolm. Un nou destí pel Viatge Literari 2016

La Biblioteca P.Fidel Fita i l'agència Viatges Sakkara, han escollit Estocolm com la destinació pel viatge literari 2016. La sortida es durà a terme del 16 al 20 de juny i preveu la visita a centres històrics i culturals com l'Stockholms slott (o Palau reial) i el Palau de Drottningholm, les ciutats d'Uppsala i Sigtuna i la Biblioteca pública d'Estocolm.  Els amants de la novel·la negra i el periodisme tindran l'oportunitat també de participar en la Ruta Milleniumobservar més de prop els llocs emblemàtics que serveixen d'escenari als protagonistes d'aquesta saga literària.

Els viatgers estan convocats el 16 de juny a les 06:00 davant del C.C Calisay, on agafaran l'autobús per encaminar-se cap a l'aeroport.




La lectura d'enguany és el Joc seriós, de Hjalmar Söderberg, un dels clàssics de la literatura del país recuperat en català per Vienna EdicionsAquesta serà la novena sortida d'aquestes característiques organitzada per la Biblioteca i Sakkara, responsable de l'organització tècnica. Anteriorment s'han visitat els països i les ciutats de l'Alguer, Istanbul, Berlín, Escòcia, Amsterdam, Fes, Croàcia i Polònia.

Si voleu rebre més informació sobre el viatge, contacteu amb la Biblioteca o amb Viatges Sakkara a través dels telèfons que podeu trobar a la seva pàgina web. Consulteu l'itinerari i la guia aquí: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada