dijous, 14 d’abril del 2016

100 anys del naixement de Roald Dahl


Qui no s'ha vist absorbit per la lectura elèctrica de llibres com Les bruixes, Matilda o Charlie i la fàbrica de xocolata? Qui no ha deixat volar la imaginació amb El fantàstic senyor Guillot o James i el préssec gegant?

Tots aquests títols són obra de l'autor Roald Dahl, un autor que ens va obsequiar amb uns textos que perduraran per sempre en l'imaginari de petits i grans i a qui enguany les Biblioteques reten homenatge per celebrar els 100 anys del seu naixement.



És per això que durant tot el mes d'abril l'Àrea Infantil ha organitzat diverses activitats sobre aquest autor. Els nens han pogut dibuixar i treballar un llibret d'activitats, participar a una Hora del Conte molt dolça amb xocolata especial de Willy Wonka i participar en una Demostració de xocolata conduïda per Josep Danés, de la Pastisseria Danés, que va ensenyar en directe tots els secrets d'aquest aliment que tant ens agrada construint una casa de xocolata.

Durant tot el mes també hi haurà un expositor especial sobre l'autor on podreu trobar els documents disponibles a la biblioteca sobre aquest gegant de les lletres infantils i juvenils.

Podeu veure aquí les fotos de totes les activitats:

100 anys del naixement de Roald Dahl

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada