divendres, 18 de març del 2016

Un recital en veu alta i dues exposicions plenes de versos; al març celebrem el Dia Mundial de la Poesia


Enguany celebrem el Dia Mundial de la poesia amb un recital on comptarem amb la participació de les poetesses M.Teresa Bertran i Emília Illamola, i el poeta Jordi Vintró. L’acte es durà a terme el pròxim dilluns 21 de març a les 8 del vespre a la Sala d’Actes de la Biblioteca i comptarà amb la presentació de Miquel Vila. Amb aquesta iniciativa a la biblioteca volem reivindicar la importància dels recitals orals de poesia, aproximant així els versos dels tres protagonistes a la vila d'Arenys.

A més a més durant aquest dies els usuaris podran trobar a la planta baixa l’exposició Poetes arenyencs, una selecció de publicacions que repassen l’empremta poètica al poble. I a la Sala Infantil s’hi ha ubicat, també, l’exposició aèria Fes volar un poema, una activitat dinamitzada i elaborada pels més petits que han pogut penjar un poema escrit i dibuixat per ells en diversos estels que pengen del sostre. L’activitat ofereix també l'opció de descobrir documents i materials relacionats amb la poesia i la podreu veure exposada fins després de Setmana Santa.



Us deixem també el recital digital especial que es va fer l'any passat des de les Biblioteques del Maresme, on hi participen diversos poetes i col·laboradors per anar fent boca pel pròxim dilluns:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada