dijous, 12 de novembre del 2015

Sortida al Gran Teatre del Liceu


El pròxim dijous 10 de desembre la Biblioteca d'Arenys de Mar, la Regidoria de Cultura i el Gran Teatre del Liceu organitzen una sortida per assistir a la representació de l'òpera Lucia di Lammermoor, de Gaetano Donizetti. Gràcies a la col·laboració entre els tres agents, els participants tindràn l'oportunitat de beneficiar-se d'un 50% de descompte (+ autocar) del cost de l'entrada de les localitats. L'activitat anirà precedida d'una conferència explicativa sobre l'obra que es durà a terme el pròxim dimecres 25 de novembre a les 8 del vespre a la Sala d'Actes de la Biblioteca.

Tots aquells que hi vulguin participar cal que s'adrecin al personal de la Biblioteca per formalitzar la seva inscripció.

L'òpera
Escòcia. Entre dos clans enemics, neix l’amor. Lucia i Edgardo es juren en secret un vot de matrimoni. El germà de Lucia, per allunyar-la del rival, li fa creure que Edgardo l’ha oblidat i la fa casar amb un altre. Ella embogeix, mata el seu marit i finalment també mor. Edgardo al conèixer la notícia es suïcida per retrobar-se amb la seva estimada.

Lucia di Lammermoor és una òpera en tres actes composta per Gaetano Donizetti sobre un llibret italià de Salvatore Cammarano, basat en la novel·la The Bride of Lammermoor de Walter Scott. Va ser estrenada a Nàpols el 26 de setembre de 1835.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada