dilluns, 7 de setembre del 2015

Comencem un nou curs de Converses a la carta!



El cicle de llengües estrangeres Converses a la carta inicia aquest setembre un nou curs obert i gratuït pels usuaris de la nostra biblioteca. Les primeres trobades es duran a terme els pròxims dimarts 15 i dimecres 16, italià i francès respectivament. Les converses en alemany començaran una setmana més tard, dijous 24. Les trobades es duran a terme de manera quinzenal de 7 a 2/4 de 9 del vespre a la Sala d'Actes de la Biblioteca.
Si t'interessa participar en aquesta iniciativa, només cal que t'adrecis a qualsevol taulell de les nostres instal·lacions i preguntis sobre el funcionament de les inscripcions. També podeu contactar amb nosaltres a través nostre perfil de Facebook o al correu b.arenysma.pff@diba.cat, o trobar les dates a l'agenda de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i al nostre blog.



Des de la Biblioteca volem agrair de nou la participació voluntària d'Anna Riera, que duu a terme les converses en italià, Mireia Saurí, alemany, i Dominique Jiménez, francès. Totes elles ja formen part de la llarga llista de col·laboradors que cada any ajuden a fer més eficients els serveis que ofereix l’equipament municipal.

La Biblioteca també organitza el curs d'idiomes Learning with books, nivell Inicial i Avançat, conduït per Manuel Delgado, que reprendrà a l'octubre la seva activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada