Facebook Flick Google RSS

dilluns, 3 d’agost de 2015

La Biblioteca porta el viatge literari a Polònia


La Biblioteca P.Fidel Fita i l'agència Viatges Sakkara, que enguany celebra els 20 anys de l'inici de la seva activitat, han escollit Polònia com la destinació pel viatge literari 2015. La sortida es durà a terme del 17 al 21 de setembre i preveu la visita a centres històrics i culturals com la ciutat de Varsòvia, Cracòvia, les muntanyes dels Pienines o el memorial d'Auschwitz-Birkenau. Els viatgers estàn convocats a el 17 de setembre a les 13:45h davant del C.C Calisay, on agafaràn l'autobús per encaminar-se cap a l'aeroport.
La lectura d'enguany és La vida difícil de Slawomir Mrozek vinculada al país i a l'itinerari del viatge. Aquesta serà la vuitena sortida d'aquestes característiques organitzada per la Biblioteca i Sakkara, responsable de l'organització tècnica. Anteriorment s'han visitat els països i les ciutats de l'Alguer, Istanbul, Berlín, Escòcia, Amsterdam, Fes i Croàcia.


Si voleu rebre més informació sobre el viatge contacteu amb la Biblioteca o amb Viatges Sakkara a través dels telèfons que podeu trobar a la seva pàgina web. 

0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.