dimarts, 7 de juliol del 2015

"No perdis el tren" reparteix bitllets d'Interail a Granollers, Moià, Vilafranca, Taradell i Igualada


Els bitllets sortejats pel concurs No perdis el tren ja tenen guanyador. Aquest any els afortunats es troben entre els usuaris de les biblioteques de Granollers (Can Pedrals), Moià, Vilafranca del Penedès, Taradell i Igualada (Central). Els premiats podran gaudir dels bitllets Interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 10, Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 22 i Interrail Global Pass continu de 22 dies.

Almenys un miler d'usuaris de les biblioteques adherides al projecte Turisme Informació han participat en el concurs No perdis el tren 2015, promogut per les biblioteques d'Arenys de Mar, Berga, Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga, Granollers (Can Pedrals), Igualada (Central), Moià, Puig-reig, Sabadell (Biblioteca Els Safareigs), Sant Celoni, Taradell, Torelló, Vic, Vilafranca del Penedès i el Bibliobús Pedraforca.

Per a optar als premis del concurs organitzat en col·laboració amb RENFE només es requeria ser major d'edat, haver agafat una guia, una revista o un llibre de viatges i haver omplert una de les 100 butlletes que oferien cada una de les biblioteques participants. El sorteig s'ha fet a la biblioteca de Caldes de Montbui amb l'ajuda de dos usuaris. Podeu consultar el nom dels guanyadors aquí.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada