dilluns, 13 de juliol del 2015

La Biblioplatja prepara un estiu amb activitats per a petits i grans


La Biblioteca Municipal d'Arenys torna a portar els seus serveis a la Plaça de les Palmeres a partir del 15 de juliol i fins al 31 d'agost. Durant aquest dies ens podreu trobar a vora del mar, oferint els serveis habituals de préstec i consulta de llibres, revistes i premsa diària, així com un seguit d'activitats culturals destinades a fomentar el lleure i la lectura durant els mesos d'estiu.


Com a novetat destacable enguany trobareu un espectacle de màgia pels més petits a càrrec del Mag Marcel, que es durà a terme el proper dilluns 27de juliol a 2/4 de 7 de la tarda, un concert en directe a càrrec de Fèlix Cucurull i Dídac Rocher, previst pel diumenge 9 d'agost a les 8 del vespre, i el cicle Esport i salut, dóna corda al teu cos que durà a terme Eric Medina, llicenciat en INEFC, els dies 21, 25, 28 i 31 d'agost a les 9 del matí . L'activitat complementa el Taller de Dansa creativa per a totes les edats, consciència i expressió corporal, dirigit per les germanes Carla i Marta Móra, i que sempre gaudeix d'una gran acceptació de públic.

També podreu participar a la XII edició del Festival de Narració Oral - Arenys de Contes, que enguany ofereix 7 sessions de contes per a adults, i que inclouen les ja famoses Passejades amb Golondrina, o al Taller-Demostració de tapes d'estiu, que comptarà amb la participació de La Tapeta del Mercat. Les passejades mediambientals i literàries seran capitanejades aquest estiu per la biòloga, Carme Buxalleu, el biòleg i guia naturalista, Enric Badosa, i Ramón Verdaguer, respectivament.

I per als mes petits trobareu puntualment cada dijous a 2/4 de 7 de la tarda les Hores del conte i Tallers per a infants, així com el Taller i la Volada d'estels en record a Quico Bertran, programat per divendres 14 d'agost a 2/4 de 7. La Biblioplatja farà l'acte de tancament de la seva activitat el diumenge 30  d'agost amb l'actuació dels Nòmada trio.

Podeu veure les dates i les hores de totes les activitats al tríptic que us oferim a continuació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada