divendres, 8 de maig del 2015

No perdis el tren i guanya un viatge amb Interaíl!


Si t'agrada viatjar i t'agrada el tren, no et deixis perdre aquesta oportunitat que t'ofereixen les biblioteques que participen al projecte Turisme Informació amb la col·laboració de Renfe. Participa al sorteig No perdis el tren 2015 i entra al sorteig de cinc bitllets Interrail de 2a classe per a dues persones. Pots guanyar:

2 Interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 10.
2 Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 22.
1 Interrail Global Pass continu de 22 dies.

Per a participar-hi només cal que a partir del 8 de maig agafis en préstec una guia o revista de viatge i omplis una única butlleta que et lliurarem a la Biblioteca. Cada biblioteca ofereix un total de 100 butlletes de participació. Anunciarem el nom dels guanyadors la setmana del 29 de juny i, si ets un dels afortunats, ens posarem en contacte amb tu ràpidament perquè puguis gaudir del premi!

Els bitllets dobles són vàlids per iniciar el viatge fins al 31 de desembre de 2015 i només s’atendràn peticions d’emissió rebudes amb una antelació mínima de 30 dies respecte a la data d’inici del viatge. L'única condició per participar-hi és que siguis major d'edat i tinguis moltes ganes de viatjar!

Per a més informació, clica el següent enllaç.

Que tinguis molta sort!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada