dimarts, 23 de desembre del 2014

Fes un préstec i emporta't el conte Gènius "El llamp màgic"!


Del 15 de desembre i fins al 7 de gener, la Biblioteca regalarà el conte El llamp màgic. Les històries d'en Gènius, a tots els nens i nenes s'emportin un document en préstec. A més a més, donarem un full de dibuix Gènius per pintar alguns dels personatges del llibres, que ens podreu retornar al préstec de la Biblioteca a canvi d'un petit obsequi.

El conte ha estat escrit per la guionista i escriptora Anna Manso i il·lustrat per Txesco Montalt, autor també de les il·lustracions del portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals. La història presenta els quatre protagonistes del portal Gènius: la Valentina, en PlayMe, en Bit i en Gènius. Explica l’aventura que unirà els quatre amics per sempre més i que s’origina amb una tempesta que ho capgira tot. Al portal també es podrà trobar la versió digital del conte per poder-la descarregar.

El portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona s’adreça als nens i nenes de 6 a 12 anys i els ofereix propostes de jocs i manualitats, informació sobre diversos àmbits del coneixement, recomanacions de llibres, cinema, música i còmics fetes pels bibliotecaris i segmentades per edats, així com el llistat d’activitats infantils a les biblioteques, i espais específics per a pares i mares, i per a escoles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada