dissabte, 4 d’octubre del 2014

Encetem la nova temporada del Club de Lectura amb David de Montserrat i la novel·la "Lliures o morts"



El Club de Lectura de la Biblioteca enceta nova temporada el proper dilluns 6 d'octubre a les 7 de la tarda amb una tertúlia sobre la novel·la Lliures o morts, de Jaume Clotet i David de Montserrat. La trobada serà conduïda per la Montserrat Fonoll i comptarà amb la presència de David de Montserrat.

Lliures o morts és la novel·la històrica que recupera la figura d'Ermengol Amill, capità de fusellers durant la Guerra de Successió que va acabar esdevenint peça clau de nombroses batalles lliurades a les comarques del Maresme, el Moianès, el Vallès o el Bages, entre d'altres. La trama explica doncs les gestes d'aquest lluitador, mentre desgrana els fets determinants de la Guerra de Successió que tant va canviar Catalunya.

Jaume Clotet i David de Montserrat són dos periodistes que s'han dedicat a investigar i divulgar la figura d'Amill amb passió i compromís, convençuts de la necessitat de recuperar aquesta història de vida excepcional que havia quedat oblidada amb el pas dels anys.

Aquesta serà la segona vegada que David de Montserrat visita la Biblioteca, després d'haver participat en la presentació de la novel·la que vam fer el passat novembre conjuntament amb Jaume Clotet i els periodistes Marc Colomer i Oriol Ferran.



           


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada