divendres, 5 de setembre del 2014

La Biblioplatja torna a batre rècords d'assistència!

El diumenge 30 d'agost vam tancar les portes de la Biblioplatja després d'oferir durant gairebé dos mesos tot un seguit d'activitats i serveis als ciutadans i banyistes. Aquest any hem pogut copsar, de nou, que la Biblioplatja és un equipament útil i necessari per la nostra vila, i és que les xifres finals de participants i visitants ens han tornat a donar una gran alegria!

Almenys més de 3100 persones, s'han acostat  al mòdul de la Plaça de les palmeres, número que representa un augment de 552 visitants respecte a la temporada del 2013, i els actes programats han aconseguit 241 persones més respecte a la temporada anterior, assolint la xifra total de 1614 persones, que han pogut gaudir dels 22 actes que hem organitzat durant l'estiu. 

Volem destacar especialment l’èxit de participació en la Demostració de Cuina d’Estiu, conduïda per Rosario Montoza, el Taller de Dansa Creativa monitoritzat per les ballarines Carla i la Marta Móra, les passejades culturals i ambientals conduïdes per Carme Buxalleu, Pere Alzina i Ramon Verdaguer, les Hores del Conte setmanals, la volada d’estels en record d’en Quico Bertran o el concert Versos i cançons, ofert per Dídac Rocher i Fèlix Cucurull. Així com l’11è Festival de Contes per a Adults, coordinat per Albert Estengre i centrat, enguany, en contes tradicionals d’arreu dels Països catalans, que ha gaudit d’una molt bona acollida per part del públic. 

Amb aquesta última ja sumem 17 temporades de Biblioplatja a la nostra població. Per això la vam voler acompanyar amb una actuació de luxe, un concert del grup arenyenc Nòmada Trio, que van oferir un espectacle gratuït on van sorprendre el públic amb un repertori nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada