divendres, 8 d’agost del 2014

Vine a fer-te una foto a la lona #biblioestiu de la Biblioplatja!


Vols compartir una foto amb la Caputxeta vermella o en Tirant lo blanc mentre es mengen un gelat o es fan un "selfie"? Doncs des d'aquest dilluns ho podràs fer a la Biblioplatja d'Arenys!

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ens ha fet arribar la banderola #biblioestiu, una proposta molt imaginativa destinada a reforçar la lectura amb la diversió i les vacances. Durant la propera setmana us podreu acostar a la Biblioplatja per fer-vos una foto simulant que sou els personatges de fantasia que hi trobareu impresos, i penjar-la a twitter, facebook o instagram amb l'etiqueta #biblioestiu.


Us deixem el llista d'escenes que surten a la lona per si voleu anar pensant amb quina us animareu a participar!:

· Monstre marí, tret de Vint mil llegües de viatge submarí, de Jules Verne.

· Espasa clavada, tipus llegenda artúrica.

· Barret de mag i vareta màgica atacant el monstre marí, inspirats en Harry Potter i els contes de màgia.

· Gnom entremaliat (inspirant en la literatura nòrdica) llepant El que hem menjat de Josep Pla.

· Un grapat de liliputs, amb els llibres Els viatges de Gulliver, de J. Swift, i Cor delator, d’E. A. Poe.

· Un Tirant lo Blanc de vacances, amb la samarreta "Plaerdemavida forever", fent-se una autofoto sota l’etiqueta #biblioestiu

· Un gelat i uns globus aerostàtics.

· L'ombra d'un drac, tipus El hòbbit Joc de trons.

· La Caputxeta Vermella fent bombolles de sabó, amb banyador i sobre un matalàs inflable. A sobre del matalàs hi ha Les mil i una nits, El paseo de Robert Walser, Siddhartha de Herman Hesse, Matilda de R. Dahl, La remor de les onades de Y. Mishima, i L'exili i el regne d’Albert Camus.

· Una palmera que fa llibres en comptes de cocos: La taronja mecànica d’A. Burguess, Tot esperant Godot de S. Beckett i L'amant de M. Duras.

· Un cofre del tresor amb llaminadures i els llibres L'illa del tresor de R. L. Stevenson, El vell i la mar d’E. Hemingway i Aloma de M. Rodoreda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada