Facebook Flick Google RSS

dissabte, 31 de maig de 2014

Participem a l'Arenys de Flors!Aquest cap de setmana la biblioteca participa, per primera vegada, a un dels actes més colorits de la nostra població, l'Arenys de Flors. De dissabte a diumenge exposarem a la façana una decoració floral relacionada amb la lectura i les lletres d'Arenys de Mar.

S'hi podran veure així, punts de llibre relacionats amb les biblioteques i la cultura, acompanyats per les imatges de les portades de diversos títols que han publicat darrerament escriptors de casa nostra.  D'aquesta manera, la biblioteca s'afegeix als més de 30 indrets de la població que es vestiran aquest cap de setmana amb tota mena de propostes relacionades amb les flors i la natura.

                                 

Per tots aquells que estigueu interessats a seguir la ruta dels espais florits que s'han repartit per tot el poble, l'Ajuntament d'Arenys ha editat un programa de mà on s'hi poden trobar totes les activitats relacionades amb l'esdeveniment, així com un planell de les localitzacions dels espais que es vulguin visitar.

0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.