dijous, 22 de maig del 2014

La biblioteca i els alumnes de 6è del Joan Maragall fan un blog sobre el 1714



Aquesta setmana els alumnes de 6è de primària de l'escola Joan Maragall han participat  en la creació del Blog escolar del 1714, una activitat que hem emmarcat dins els actes de commemoració del Tricentenari que celebrem enguany.

Durant dos matins, els alumnes de les tres classes d’aquest curs escolar s’han desplaçat a la biblioteca per participar en la creació d’un blog interactiu que repassa els diversos aspectes de la història de la Guerra de Successió. Així, els nens i nenes s'han repartit en quatre grups per classe, que han tractat independentment els temes de: Una mica d’Història, Els personatges i els exèrcits, La vida el 1700 i la Guerra de Successió a Arenys de Mar.

Per poder fer l'activitat cada classe ha rebut quatre textos diferents i incomplets, que han hagut d'omplir amb la informació recollida a través de les fonts i els recursos d’informació que els hem ofert des de la biblioteca. 

Finalment també s’han encarregat de la maquetació i la presentació final dels textos, així com de la tria i la inserció d'imatges per cada tema específic. La feina que ha fet cada classe es pot identificar gràcies als diferents colors dels textos -blau, verd i vermell-, i les parts en negreta són els conceptes que els alumnes han hagut d'investigar i resoldre.

Si voleu consultar el blog podeu anar a http://biblioarenys1714.blogspot.com.es, o clicar l'enllaç El blog escolar del 1714, que podeu veure a la dreta d'aquesta pantalla!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada