divendres, 8 de novembre del 2013

Trobada de Clubs de lectura de les Biblioteques del Maresme amb l'autor Sebastià Alzamora


Ahir va ser un dia molt especial per la Biblioteca P.Fidel Fita. Per primer cop vam acollir al Teatre Principal d'Arenys de Mar, la Trobada de Clubs de Lectura de les Biblioteques del Maresme, i el cert és que va ser una vetllada molt intensa per tots nosaltres. Durant una mica més de tres hores vam poder compartir una tertúlia de novel·la amb l'escriptor Sebastià Alzamora, que va venir a presentar el seu llibre Dos amics de vint anys. Amb ell i la seva nova obra vam tornar a celebrar l'Any Espriu, però aquest cop ho vam fer amb la preuada companyia dels companys dels Clubs de Lectura de tota la comarca.

La nit va esdevenir plena de sorpreses, i és que just quan concloïa el torn de preguntes, dos elements ben curiosos van interrompre l'acte. Eren l'Hermelinda i l'Emiliano, dos veïns de Sinera que aquest any han estat fent visites guiades sobre l'obra d'Espriu a la nostra població. Si encara no els coneixeu, no dubteu a trucar-los al telèfon que podeu trobar a la web d'Alambiq Teatre i veniu a fer amb ells la ruta espriuana, no us en penedireu! L'Hermelinda i L'Emiliano ens van recitar uns versos d'alguns poemes de l'autor, i després ens van cantar una cançó de bressol molt bonica. Amb una mica de vergonya per haver pujat a l'escenari sense permís van deixar pas al cantautor Dídac Rocher, que va venir acompanyat dels músics Jordi Solans, Marc Prat i Narcís Corominas, per interpretar algunes cançons del seu disc El Minotaure i Teseu, dedicat també a Salvador Espriu.

La vetllada va acabar amb la ja tradicional signatura de llibres i amb un tast de les famoses coquetes d'Arenys, cortesia de la pastisseria Marfil.

Us deixem dues imatges i l'enllaç a l'àlbum de fotos del nostre facebook fetes per en Quim Mateu, perquè pugueu ser partícips amb nosaltres d'aquesta nit tan especial. Moltes gràcies a tots els que hi va participar d'una manera o una altra!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada