Facebook Flick Google RSS

dimarts, 10 de setembre de 2013

L'exposició "L'Odissea, una recreació visual de Joma", a la Sala d'Actes de la Biblioteca.Des d'ara mateix i fins al 29 de setembre la Sala d'Actes de la Biblioteca acull l'exposició "L'Odissea, una recreació visual de Joma". La mostra està formada per il·lustracions úniques pintades en aquarel·la sobre paper, que volen recrear diversos passatges de l'obra l'Odissea, d'Homer. Els dibuixos porten la firma de Joma, el popular humorista i il·lustrador gràfic Josep Maria Ortigosa, i han estat publicades amb anterioritat al Magazine de La Vanguàrdia.

Les il·lustracions incorporen el text grec dels poemes com a part integrant del dibuix amb la finalitat de crear així una unitat pictòrica. Les pertinents traduccions es podran llegir a sota de les imatges, ben col·locades en un peu de foto aclaridor.

Si voleu venir a veure l'exposició, només cal que us adreceu al personal de la Biblioteca que us obrirà la Sala d'Actes en el cas que estigui tancada en aquell moment. Recordeu que la mostra es podrà visitar fins al diumenge 29 de setembre.
0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.